En tillfällig blogg

Då alla bara klagar och kommenterar med dumma ord så tappar jag intresset på att ens ha sidan kvar, jag viker mig inte, jag blir inte svag men jag blir bara så irriterad på att folk inte kan hålla sig till sitt.

Jag la ner min gamla blogg idag, mickii.webblogg.se, för folk trakassera mig och skrev massa dumma kommentarer om att jag va en stor fjortis och skulle växa upp och sluta hålla på att snacka om andra m.m. Men det va ju inte jag som snacka om andra tycker jag. För jag la ut en bild på mig i min nya bh och visade den och då såg man även mina bröst men vad gör det? Bröst har väl alla sätt och på sommaren kryllar det ju av bikinibilder på både bilddagboken, lunar och bloggar. Så varför ska inte jag kunna ha en bild där jag med stolthet visar upp mina bröst plus min nya bh.
Jag har aldrig kunna köpa en bh ute i en vanlig affär som H&M, Lindex, Kappahl osv. utan jag måste ha fått beställa en speciall bh i rätt storlek och då jag för en gångs skull hittar en bh som passar på Cubus så ska alla börja klaga och näst in till trycka ner mig då jag äntligen är stolt och nöjd över mina bröst. Ja, jag ser det som att dom försöker trycka ner mig då dom kalla mig massa dumma saker.

Jag har bara denna del av bloggen som tillfällig blogg, kommer säga till då den andra är uppe. Blogg.se krånglar just nu så man kan inte göra en ny blogg tydligen :/ Men på denna  finns det lösenord som sagt och då ska inga idioter komma in på denna :) Puss på det!

Tycker det är otroligt roligt att det är så många som vill fortsätta läsa min blogg, det trodde jag aldrig :) Men tji fick jag, det är en hel hög som vill läsa :D Och det gör mig otroligt glad och ännu mer pepp till att inte säga farväl till bloggens värld!

Kommentarer
Postat av: Elin Thor

Snygg bloggdesign :)

2008-11-11 @ 21:16:08
URL: http://elinthor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0